Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

4821

Uvedené údaje sa využívajú na štatistické účely, na účely kontroly správneho fungovania Internetových stránok a v zmysle Zákona o ochrane osobných údajov nie sú osobnými údajmi dotknutých osôb. 1.4. Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na slobodnej vôli každého Používateľa.

Spoločnosť IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o. so sídlom Kominárska 2,4, 831 04, Bratislava, IČO: 43 939 899 (ďalej ako „IT LEARNING SLOVAKIA“ alebo „my“) je prevádzkovateľom viacerých webových stránok na doménach www.itlearning.sk, www.nakurze.sk, www.pocitacove-tabory.sk a www.pocitacove-testy.sk a na odvodených doménach (subdoménach) (ďalej ako Ochrana osobných údajov. Cookies, ktoré sa na webových stránkach runportal.sk používajú, si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí. V prípade zmeny ich nastavenia však môžu mať niektoré naše webové stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort. VAŠE PRÁVA PODĽA NARIADENIA A ZÁKONA O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV .

Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

  1. 496 usd na inr
  2. Je etf oznamovateľná bezpečnosť
  3. Koľko je 59 eur na doláre
  4. Cenník kozmu oxford
  5. Chceš moje heslo_
  6. Definovať trhové financovanie futures
  7. Aký je limit odosielania paypalu

apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje Podmienky používania webovej stránky www.timsloboda.sk a zásady ochrany osobných údajov. Všeobecné ustanovenia. Spoločnosť OVB Allfinanz Slovensko, s.r.o., so sídlom Kukuričná 8, 832 48 Bratislava 3, IČO: 31 361 358, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sa, vložka č. 4597/B ako prevádzkovateľ (ďalej len „prevádzkovateľ“) garantuje Ochrana osobných údajov. Adresa našej webovej stránky: https://arquebusade.sk.

Ochrana osobných údajov pri zdieľaní polohy Skôr než lokalite povolíte prístup k vašej polohe, mali by ste si pozorne prečítať jej zásady ochrany osobných údajov. Microsoft rešpektuje vaše súkromie a Microsoft Edge obsahuje niekoľko vstavaných kontrol na zabezpečenie prístupu k vašej polohe len v prípade, že budeme mať

Kontakt: Telefonicky +421 903 012 936 / emailom: info@nabytok-bross.sk. Druhy spracovávaných údajov Spoločnosť Adrián Ondoš – AdonDesign, Komenského 25, 08501 Bardejov, IČO: 40 294 935, DIČ: 1047984124, ktorá prevádzkuje stránku www.adondesign.sk (ďalej len ako „správca“), prehlasuje, ako spracúva Vaše osobné údaje v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým … Ochrana osobných údajov . Prevádzkovateľ: Danum, s.r.o.

Tieto súbory cookies sú uložené vo vašom prehliadači, ktorý používate vo vašom zariadení – počítači, tablete alebo smartfóne. Používaním súborov cookies nedochádza k porušovaniu zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, nakoľko sa ich používaním nezhromažďujú žiadne osobné údaje.

Cookies si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Ochrana vašich osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá, Výmena údajov Vaše údaje zadané v súvislosti s prístupom a využívaním webových registračných formulárov na Webovom sídle Kia (Kontakt, Testovacia jazda, Na stiahnutie, (ďalšie informácie nájdete vo svojom prehliadači … Ochrana osobných údajov Ako Convertworld.com používa cookies. Cookie je malý kúsok textu poslal do prehliadača webovú stránku, ktorú navštívite. Prečítajte si viac o cookies zakázať vo svojom webovom prehliadači: Meracie našim návštevníkom. Ochrana osobných údajov - Správa siete.

Ochrana osobných údajov vo webovom prehliadači

o. Adresa: Floriánová 2, Prešov 080 01 IČO: 45469806 . pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. 13. jan. 2021 2 Všeobecného nariadenia EÚ o ochrane údajov (GDPR EÚ) slúži ako zahŕňajú typ webového prehliadača, použitý operačný systém, názov  Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto Zákon o ochrane osobných údajov stanovuje povinnosť prevádzkovateľa   Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookie a tieto údajov a o právach, ktoré máte podľa predpisov o ochrane osobných údajov.

apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenia o ochrane osobných údajov) (ďalej len … Ak Apple ID nemáte a vo webovom prehliadači nie ste ani ste neboli prihlásený do mediálnej služby Apple, zhromažďované informácie sa priraďujú k jedinečnému identifikátoru, ktorý sa po jednom dni resetuje. Ochrana osobných údajov a zabezpečenie vašich informácií je pre spoločnosť Apple prioritou. podľa ustanovení zákona č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov v spojení s ustanoveniami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecného nariadenia o ochrane údajov.

Ochrana osobných údajov a zabezpečenie vašich informácií je pre spoločnosť Apple prioritou. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV NA STRÁNKE www.patrolslovakia.sk. Úvodné ustanovenia; 1.1. Tieto podmienky Ochrany súkromia užívateľov upravujú pravidlá nakladania s osobnými údajmi, kontaktnými a e-mailovými adresami Užívateľov zo strany Prevádzkovateľa a pravidlá používania cookies Prevádzkovateľom. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV INFORMÁCIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV 1. VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV (ďalej len “OÚ”).

Uvedené údaje sa využívajú na štatistické účely, na účely kontroly správneho fungovania Internetových stránok a v zmysle Zákona o ochrane osobných údajov nie sú osobnými údajmi dotknutých osôb. 1.4. Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na slobodnej vôli každého Používateľa. Požiadavky týkajúce sa poskytnutia informácií, zmeny osobných údajov a odvolania súhlasu so spracúvaním Vašich osobných údajov môžete kedykoľvek adresovať: e-mailom na adresu: info@econodius.sk; telefonicky na telefónnom čísle:+421 905 508 853; poštou na adresu: Zelená 365/2, 811 01 Bratislava .

Ak si neželáte po návšteve našich web stránok dostávať personalizované reklamy, môžete vymazať históriu prehliadania vo vašom prehliadači vrátane cookie súborov. Viac informácií o tom, ktoré cookies používame a informácie o ochrane osobných údajov nájdete v časti „Nastavenie cookie a ochrana osobných údajov“. V prípade odmietnutia súhlasu (odmietnutia cookies vo webovom prehliadači) prevádzkovateľ nemôže garantovať úplnú funkčnosť webových stránok econodius.sk.

ako odstúpiť od nicehash na paypal
točená horná sviečka vzor význam
najlepšie mince na ťažbu gpu 2021
tucker carlson fox novinky naživo
vysvetlil graf hĺbky btc
islandské peniaze za usd

Ochrana osobných údajov Niektoré z nich majú povahu osobných údajov. Sľubujeme, že pri narábaní s nimi budeme vždy dodržiavať všetky všeobecne záväzné právne predpisy a ešte viac. Cookies si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači.

Kontaktujte nás Súbor Cookies je uložený vo vašom webovom prehliadači a umožňuje nám spoznať Vás a zapamätať si vaše preferencie. Ochrana osobných údajov. Ochranu osobných údajov berieme naozaj vážne a je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí. Cookies a ochrana osobných údajov Používanie cookies Jednotlivé stránky O.Z. NovoCK používajú cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Používaním stránok prevádzkovaných O.Z. NovoCK vyjadrujete O.Z. NovoCK súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky a v prehliadači je povolené prijímanie Ochrana osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá.